tisdag 29 december 2009

Här ska det bli andra Bullar!

Nytt år = Nytt Liv
Nu har jag fått inspiration !!!
Efter en jättemysig Julig vecka hemma hos mamma har jag fått inspiration till ett nytt LIV!

- God, nyttig, och så långt det funkar, hemlagad mat
- Så få besök som möjligt på stora affärcentrum
- Medicinintag om det bara är absolut nödvändigt
- Flexibilitet (man måste inte göra ALLT man planerat, om annat kommer emellan är det bara att acceptera och vara glad)
- meditera mera ;)

Idag, eller inatt rättare sagt fick jag gjort mina kanelbullar och imorgon ska jag använda min splitter nya pastamaskin och gör mitt livs första hemgjorda ravioli!
Det ska verkligen bli spännande och min man gör inte annat än att upprepa "Jag visste att gjorde rätt när jag gifte mig med dig!" hi hi hi
Hoppas bara han inte blir besviken.... Mammas mat äter han, allt glufsar han i sig! Om det så är surströmming hon sätter fram på bordet så nog ler han allt och äter glatt upp till sista smulan. Men råkar JAG ta fel pastasort...då är det kört!!! Mamma... om det inte funkar med maskinen, snälla KOM HIT!


Läs mer...

måndag 14 december 2009

Min första (Jul)marknad

Äntligen! Nu har jag varit med om min första marknad! Puuuh! Det var jätteroligt men oj så jobbigt innan... Jag kunde inte bestämma mig, ska jag, ska jag inte?!? Det kändes nästan som att klä av sig naken inför alla. Det var ju MITT i mitt lilla samhälle! Skulle de gilla mina saker eller skulle de gå oberört förbi...? Och oj så jag jobbade och stod i när jag väl bestämt mig, sicken stress! Jag berättade inte för nån, min man frågade om han fick... men jag svarade att bara han inte sa det till mig gick det bra... ville liksom smyga in i den här världen utan några osynliga krav. Det gick rätt bra trots att den inte var allt för mycket folk. Men det bästa av allt var att småprata med folk HELA DAN utan att springa omkring och göra tusen saker hela tiden. Italienare är ju rätt bra på att prata med så det blev väldans trevligt.


Läs mer...

Yehooooo !!! Nu kan jag sy på nätterna!

Har ni som jag, problem med att störa grannar, man och barn på nätterna med symaskinen som går? Nu är den tiden förbi. Häromnatten fick jag en SNILLEBLIXT! Kanske någon av er kommer ihåg mitt symaskinsfodral? Jag hade ju stoppat det alldeles för mycket men det kom väl till pass för jag la det UNDER Symaskinen - och så var allt dunder och alla ljudliga vibrationer borta!!! Nu äntligen, kan jag sy hur mycket jag bara vill.

Läs mer...

torsdag 10 december 2009

Inga Lussebullar men Bulliga Hjärtan


Det kurrar i mina pojkars magar men jag är nöjd och glad! Kan nästan säga att jag är mätt och belåten! ...men jag får nog skynda på med baket innan Lucia ;)


Läs mer...

onsdag 9 december 2009

Utlottning hos Evas Passion

...hi hi hi då var det dags för utlottning av ett TILDA Hjärta hos Evas Passion. Givetvis ska jag vara med! Hon firar 10.000 besökare, GRATULERAR! Ta en titt in ni med!

Läs mer...

tisdag 1 december 2009

Otrevlig erfarenhet med www.pippilotta.se

Någon av er kanske känner till www.pippilotta.se ?
Jag har beställt och betalt 4 stycken Cool Bandana av dem för över en månad sedan men varken fått varorna eller svar på mina frågande mail angående den uteblivna leveransen. Jag fortsätter dock att få en massa reklam via mail, med REA erbjudanden...
Var försiktiga!

Läs mer...