torsdag 25 februari 2010

Har min son en konstnärlig ådra? ...eller är det bara BUS?!?


En dusch ..så här kan det gå när man unnar sig en simpel liten dusch!
Trots att jag hade satt på en av hans favorit filmer så fick han inspiration till detta!
När jag kom ut från badrummet såg jag bara min lille rackarunge och jag tyckte han var så söt där han satt med tuschpennorna i handen så fint målad... så jag började ta kort och skrattade glatt. Men sedan... när jag vände mig om... såg jag detta:
Vi får nog ta och måla om ;) Det kan ju bli nån fin färg tom. ...eller färger!

Ser ni klockan? Den har min mamma gjort till mig av min första LP "Jag ska måla hela världen lilla mamma". Visst är den härlig?
Kanske Joele trodde det var väggarna det handlade om ;)



Hmmm... vad har jag gjort?!?


Läs mer...

onsdag 24 februari 2010

Sicken tur att man har Pyssliga släktingar !

Den här sockersöta magneten kom med posten häromdagen, det är två små minigrytlappar ;) Pyttesmå är dem och givetvis är det bara min mamma som har sånt tålamod.
Så nu får den "trängas" med mitt Tildahjärta som min kära kusin Eva gjort i form av magnet. Visst är de fina?



Läs mer...

fredag 19 februari 2010

Bärsele Mei Tai


Nu har jag gjort min första Mei Tai, en otroligt praktisk bärsele för barn från födseln till 2/3 års ålder, beroende på vikten givetvis. Jag hittade en Tutorial online på italienska men det finns även en hel del tutorials på engelska. Här ser ni bilder på hur den kan användas. Jag valde att göra en med stoppning, vilket känns lite mera vintervänligt och jag är riktigt nöjd med den så nu ska jag sätta igång med en svart variant till min syster som snart ska få en liten dotter ;)


Läs mer...

tisdag 16 februari 2010

Pasta med Blomkål, vad säger ni om den då?

Tingeling! Jag forsätter med serien; Pasta med grönsaker! ;)
Denna gång ska jag tala om Blomkål, jaa, tro det eller ej, pasta med Blomkål är väldans gott!
Man kokar helt enkelt lite blomkål, denna gången kokar man pastan vid sidan av, bäst blir det med"kort" pasta, typ Penne, Farfalle eller jaa blandad pasta som blivit över. När blomkålen är klar häller ni av den och sedan ner i stekpannan där ni redan brynt lite pressad vitlök i olivolja. Låt blomkålen steka lite under omröring. När pastan är klar, gärna al dente, häller ni den i stekpannan och strör över parmesanost. Har ni färsk sådan blir det himla gott om man river av lite (jag gillar mycket) med osthyveln.
Smaklig måltid!



Läs mer...

måndag 1 februari 2010

Äntligen har jag fixat mitt mobilfodral

Med inspiration av Mairuru fick jag äntligen till mitt mobilfodral som skulle vara praktiskt och så ville jag kunna hänga det på insidan av väskan så att jag finner mobilerna medans de ringer... ni vet, det kan ju vara lite problematiskt att hitta grejerna i min rikt belamrade väska...ehrm..
Just, det har jag oxå tänkt på, att göra en väska som är indelad i stora fack inuti...det får bli nästa projekt. Min man däremot fick ett mobilfodral utan snodd... han vill ha kardborrband istället så telefonen inte ramlar ur. Så det ska jag sätta mig och fixa nu. Kram och godnatt på er!



Läs mer...