lördag 1 augusti 2009

En inVirkad BurkSå nu är den förnyad och klar, sockerburken alltså. Vi hade en pappersburk i FEL färger till vårt råsocker så vad göra nu när man upptäckt charmen med virkning? Till locket följde jag Fröken Elsas Virkbloggs mönster till Burkhättorna men satte en dubbel Blomsterkant på den. Samma sak gjorde jag med den nedre delen men avslutade med fasta maskor baklänges. Det är viktigt att inte göra Basen för stor i diameter, den ska tvärtom vara några varv för liten för att det sedan ska passa tajt och bra. Rosen har jag också hittat hos Fröken Elsas Virkblogg. Nu så här efteråt inser jag att jag gjort en miss - jag borde ha målat burken svart innan jag klädde den eftersom det skiner igenom lite vitt här och där. Men jag hade för bråttom och klistrade fast den snabbt som blixten...

4 kommentarer:

 1. Hej Bibbi Maria!
  Tack för besök hos mig, välkommen åter!
  Mycket härligt virkat du har här. Jag började lära mig virka i början av året, men kom av mig sedan. Ska fortsätta såsmånigom tror jag...

  SvaraRadera
 2. enkelt otroligt !!
  Bra gort !!

  Fin och användbar..

  Ubi.

  SvaraRadera
 3. nej, men hejsan! Vilken glad kommentar du lämnat hos mig! Jag blev jätteglad!
  .....Du visar fina virkade alster! Ja, du hittade mig kanske hos Elsa....*ler* så du sett att min dotter hamnat i amigurimiernas värld....och jag kommer antagligen att få lite grön/rosa (prinsessbakelsefärger)överpå en kofta som är under tillverkning till lilla barnbarnet och då kanske jag också testar en bakelse! precis som du redan gjort!

  Ja visst är det så att sanningen finns, kanske bortom det som våra ögon ser.....eller mitt ibland det vi ser, eller det vi vill se....och som du såg på min presentation så tror jag att jag själv skapar det jag vill....och attans att jag ska använda det till att skapa det som är ont för mig och andra.....det tycker jag är osmart!

  Milano? Italien!!!!! Så underbart! Soligt väder? Vi har haft det lite trist på den fronten..men inte kan man sörja, för vädret kan jag nog inte påverka med mina tankar....bara det inre vädret!

  Kul att du hittade mig...för nu hittade jag ju dig!'
  kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 4. Denne var kjempe fin, og smart....... Så flink og kreativ du er. Ha en fin dag :0)

  SvaraRadera