Men släktlunchens efterrätt blev något vissen... Tom glasyren blev lös och konstig. Detta är ett av de vackraste exemplaren, jag slängde en massa som hade flytit ut ... jag vet inte var jag gjorde fel, men håller stenhårt fast vid att det var UGNEN! ;)
tisdag 19 januari 2010
Mer och Mindre Lyckade Bakverk
Vi börjar med de lyckade bakverken, mina Kanel och CoccosBullar blev suveränt goda med Philadelfiaglasyr på och min väns improviserade födelsedagskalas (hos oss!!!) räddat.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Så klart det var ugnen! ;)
SvaraRaderaReceptet pa philadelphia glasyren vill jag garna ha om du delar med mig!!!!Otroligt mumsiga!!!
SvaraRaderaNar ses vi kara du?
kram Eva
Klart att det var ugnen som inte ville som du!!!!!Inget annat är tänkbart!
SvaraRaderaDin glasyr ser smarrig ut!
F'resten tack för pastareceptet häromsistens. Jag har testat det och det var väldans smarrigt!
Kram/lotta
Hej Eva! Receptet på Cream Cheese Frostingen hittar du på www.recept.nu eller så kan du gå in på min italienska blogg här: http://ildolcepepe.blogspot.com/search/label/ricette%20golose
SvaraRadera