Just denna rätten är superlätt att göra; man kokar helt enkelt Broccolin i saltat vatten och när man tycker att det är ungefär tio minuter kvar av koktiden (den ska bli så där lagom mjuk för att kunna mosa den lite) slänger man i pastan. Vanligtvis använder man Orecchiette (småöron) men det går bra med penne eller farfalle eller vad ni nu tycker är godast. Medans pastan kokar bryner man lite vitlök i rikligt med olivolja i en stekpanna och kryddar med lite Pirri Pirri.
När pastan och broccolin är klar och "durkslagen" hälls den i stekpannan och allt får puttra en minut eller två. Riv över ordentligt med Parmesanost och servera!
Vi tycker det är smarrigt värre ;)
Det tycker din mamma med och jag förstår att min älskade "rackunge"Joele njuter.
SvaraRaderaFår göra det ngn dag och bjuda mina pojkar nu när jag har så mycke permesan!!!!
Kramar till er