söndag 26 juli 2009

De har ingen rätt ......att skrämma oss på detta viset! Ingen rätt alls.. Jag talar om Svininfluensan igen, vilken de försöker få oss att bli rädda för så att vi alla går självmant och vaccinerar oss och för att rättfärdiga inför folket, de otrolig summor de spenderar på inköpet av Vaccinationerna.
Vet ni om att Finland, den 23e juli, har bestämt att Viruset H1N1 av influensa A-viruset stryks från förteckningen över allmänfarliga smittsjukdomar? Svininfluensan klassas alltså inte som en pandemi hos dem. De har tom bestämt att de som trots detta skulle vilja vaccinera sig får själva stå för omkostnaderna. De betraktar Svininfluensan som vilken säsonginfluensa som helst.
Så, för att stärka immunförsvaret inför den kommande vintern och hösten (vilket kan vara nyttigt att göra varje år) kan kolloidalt silver komma till hjälp, det är nämligen naturens egna antibioticum.
Vill ni veta mer om detta kan ni läsa vidare på Nya Politikens hemsida.

3 kommentarer:

 1. Jag ar anda orolig....det ar ju manga dodsfall...det ar ju barn och aldre som ar i riskzonen....for oss ar det som en normal influenza.....

  SvaraRadera
 2. det finns ingen anledning att vara mer orolig an for en helt vanlig influensa. Vi tror att vi lever i ett samhalle med yttrandefrihet men den mesta informationen vi laser i de stora tidningarna kommer fran nyhetsbyraerna, TT i Sverige och ANSA i Italien. Pa detta viset är det inte så svårt att manipulera de informationer som kommer fram till oss. Men läs gärna mer i någon av de linkar jag lagt in eller läs om tex Jane Burgermeister, en journalist som har försökt att lägga fram sanningen angående bla Svininfluensan. Vi kan inte låta dem lyckas med att skrämma oss utan vi måste söka reda på sanningen.

  SvaraRadera
 3. This story of the Influenza is really ridicolous, every time they claim that there will be a massive disaster but as usual never will hanppen.

  The pigs that gain money on these kind of creepy news are the ones that sell the Vaccines. They have influence, much influence, on the whole planet !!

  I hope they will stop to terrify the people with this kind of crap & trash news.

  Ciaooo.
  Ubi.

  SvaraRadera