torsdag 16 juli 2009

Varför vi inte bör vaccinera oss mot Svininfluensan
... egentligen skulle jag bara vilja skriva och berätta om fina saker men tyvärr är inte världen så som vi tror att den är. Jag och många med mig sätter oss emot den massvaccination de nu vill genomföra i HELA världen. Varför? Jag låter experterna tala om det.

Här följer en video på engelska som talar om varför det är så farligt:

2009 July David Icke on Swine flu

Här nedan linkar jag till följande artikel:

Journalist lä
mnar in stämning mot WHO och FN för bioterrorism och för avsikten att begå massmord!

Bortsett från den konspiration som pågår av de makthavande (med makthavande menar jag de som oftast inte vill synas men som agerar bakom kulisserna) mot folket är jag FULLT övertygad av att vår kropp är PERFEKT och att den endast kan bli förgiftad av våra egna känslor och av de kemikalier vi får i oss genom medicinering och vaccinationer. Så om vi då kan undvika (till den grad det är möjligt) åtminstone kemikalierna har vi nått långt i vår individuella evolution.

2 kommentarer:

  1. Ja,vad ska man tro......de pratar om det varje dag på tv och idag diskuterades det om biverkningarna av denna medicin som endast testats på 5000 friska personer.EU kommer kanske att besluta om att det ska göras fler tester för att "säkerställa" vaccinet.Ja,var och en får ju bestämma över sin kropp.Men frågetecknen är många och som med den vanliga årliga influensasprutan så "köper" vissa den och andra inte!

    SvaraRadera