söndag 10 januari 2010

Jag har kommit på det rätta knycket ;)


Nu har jag funnit min stil på virkade hjärtan! Tjockt och gärna lurvigt garn. Visst får man chansa sig fram lite för inte ser man maskorna så bra. Men i slutändan blir det himla fint. Ja, det tycker ju jag i alla fall ;)
Idag har jag haft hela min mans familj, typ 17 pers, på lunch så nu ska jag verkligen slappa med en mysig film och kanske det blir ett hjärta eller två. Ha en trevlig kväll allesammans!

3 kommentarer:

 1. Ja du har verkligen hittat en otroligt fin snits på dina hjärtan...du är nu av mig korad till"hjärtspecialist"!
  Jag trodde först att det var gjort av ngt annat material än garn!
  Jag gör ju hjärtan av fint garn för jag tror ju alltid att virkat blir vackrast av just fint garn!Får testa denna metod!
  Hoppas det blev en trevlig lunch med "hela" familjen Morazzoni!Och att du ,ni fick en mysig kväll.Själv har jag festat på due semlor.Tar det på italienska så inte ngn svensk förstår hur många jag åt;)

  Kram och godnatt till dej mitt hjärta!

  Mamma

  SvaraRadera
 2. ...du är bra rolig du, men bara jag vet att du åt tom TRE semlor om dagen när jag var liten hi hi hi Amningenergi?!? Det var tider det!
  Den mysiga kvällen försvann eftersom jag somnade som en stock när jag lade ned lillen. Nu är jag bara uppe och stänger av datorn ;) Kram och godnatt!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Efter en ganska lång frånvaro försökre jag komma ikapp lite i blogglandet!! *fniss* Först måste jag bara ge en stor komplimang till ditt vackra hjärta...och det som är på babyfilten är ocksp supersött....sedan blev jag riktigt sugen på din pastarätt....den kändes enkel och ganska snabblagad!
  Tack för receptet!
  Många kramar
  /Lotta
  ps. due semlor...fniss hon är skojsig din mamma!

  SvaraRadera