onsdag 31 mars 2010

Det var ett tag sedan...

..ja, det var ett tag sedan jag skrev något så nu blir det en snabbvisning ;) Jag har haft en liten förlamningsperiod pga olika saker. Inte direkt på handarbetssidan men med Bloggvärlden. Jag började känna mig stressad och fick lite ångest och en dag när jag satt där och klagade inför min man så kom jag på vad det var...!!! Facebook och Farmville!!! Jag hade pysslat med Farmville i 3 veckor ungefär och DET STAL ALL MIN BLOGGTID!!! Varje gång jag satte mig vid datorn började jag skörda, ploga och så, skicka gåvor till vännerna och jaa... all tiden vid datorn gick till det. Men nu har jag lagt ner min bondeverksamhet och det känns så bra! Jag har då aldrig varit med om något liknande... känner någon av er igen detta?
Men nu glömmer vi detta och snackar viktiga saker, handarbeten hi hi hi
Jag har gjort några Tilda necessärer. Det är ju inte direkt Tildastil över dem men gud så roliga de är att göra. Jag hittade ett Tutorial hos Smilas World, underbar Blogg. Jag har gjort 2 varianter, den bruna som ni ser här och de svart och vitrutiga som kommer längre ner. De bruna har turkost foder med vita prickar som tyvärr inte syns på korten.
Dessa två fick min mans syster till hennes födelsedag....och denna fick brorsans tjej till hennes dag. Hon fick ett mobilfodral alla mairuru oxå med en Matrioska på ;) Ja just, brorsan fick ett gråspräckligt mobilfodral. Jag hade hotat med virkade kalsonger men det blev för jobbigt (han driver nämligen med mig och mamma angående virkningen).
Hör ser ni en skymt av en liten bröllopspresent till våra vänner. De fick en tavla med en bukett virkade rosor i hjärtformat i.
Ja, en skötväska är ju alltid bra när ett litet under kommer till världen. Thats all folks, nu ska jag sätta mig och virka, min gode vän har beställt 9 virkade mobilfodral med namn på. Så här har vardagsrummet belamrats med garner och... ja ni vet. Tänkte trycka ut namnen på transferpapper och stryka det på bomull för att göra etiketter att sy fast, vad tror ni, har ni provat det någon gång?3 kommentarer:

 1. Glad Påsk!

  Javisst, Farmville tar massor med tid. Tid som jag inte har, men tar... och då får min pyssliga sida lida. Aj aj. Här måste till annan ordning.

  SvaraRadera
 2. Ja du var lite borta ett tag;)!Men du är ju en så klok ung kvinna så du upptäckte snart vad som var roligare, viktigare och mer kreativt!
  Men jag måste ju säga att inte har du legat på lata sidan...........!Hur har du hunnit med allt detta?
  Jag tor inte att du Farmvillade;) hela nätterna!!
  Du har gjort fantastiska saker!
  Du har min beundran!

  Du är en underbar mamma och enligt din man så är du bara BÄST!

  Älskar dej kära dotter och önskar er nu en härlig PÅSK!!!!


  Godnatt kramar från mamma till er alla 3.Pussa på mitt lilla hjärta!

  SvaraRadera
 3. Javisst känner man igen att det blir för mycket ibland på än det ena och än det andra. Fina väskor, den svart/vita är min favorit. Du har en award att hämta hos mig.

  SvaraRadera