onsdag 3 mars 2010

Superkul att sy yo-yo

Det här är ett roligt sätt att dekorera sina kreationer med. Och de är dessutom väldigt lätta att göra. Jag tyckte det var så kul att jag tänkte dela med mig med ett litet Tutorial.
Jag som alltid har bråttom när jag ska utföra något tog det första runda jag såg vilket var katternas gräskruka ;) Ritade ut en massa cirklar och klippte sedan ut dem.
Sen är det bara att tråckla... och tråckla och tråckla. Bäst är det att använda björntråd eller i vilket fall dubbel tråd så den inte går sönder när man drar ut i slutet. Ja, man drar alltså till och knyter några knutar innan man klipper av trådarna.
Så, här..Mina yo-yo använde jag till en korg som jag håller på att renovera. Men man kan sätta dem på kläder, väskor, göra brosch av dem... You name it!

Ja, just det, min tygcirkel var 13 cm. stor och yo-yo'n blev 6,5 - alltså blir den hälften så stor.3 kommentarer:

 1. Vad roligt!!!Åh vad jag varit nyfiken väntat på resultatet.Det blev ju jättefint!Och så fint tyg passar perfekt i lilla hallen!
  Och va enkelt;)

  Kram från mamma

  SvaraRadera
 2. Jag har skrivit ut en beskrivning på sådana där yoyos för länge sedan, men fortfarande inte testat...

  SvaraRadera
 3. Äh, vad jag önskar att jag hade din talang, Maria! Kan inte vi pyssla nästa gång jag och Stefan kommer och hälsar på? Hade varit jättemysigt!
  Och tusen tack för dom fina presenterna! Världens sötaste väska!
  Ha det så härligt så hörs o ses vi! Kramar

  SvaraRadera