onsdag 2 september 2009

FlaskhållareJa, som ni förstår är det väldans varmt i detta landet. Och min mamma, som svettas även i Sverige har tipsat mig om ett enkelt sätt att alltid ha kallt vatten med sig. Hon fryser helt enkelt en liten flaska med en tredjedel vatten i och när hon ska gå iväg fyller hon den till bredden med vatten och vips så har man en flaska med is i som varar flera timmar tom i Italien. Den enda nackdelen är att den skapar kondens och lägger man den i väskan brevid otåliga saker kan man ju få otrevliga överraskningar. Så, därför har jag nu börjat tillverka Flaskhållare. Den blev lite väl pluttinuttig, men min man som alltid vill göra mig lycklig tog med den till parken när han var ute med vår son igår och visade stolt upp den för alla mammor och mormödrar han träffade på!

2 kommentarer:

 1. Kära dotter!Så jag saknat dej dessa dagar då du vistats på sjukhuset.Och är nu väldans glad att du är hemma hos Ubi och Joele igen!
  Och att du mår bra!
  Ser hur du virkat där i sängen och´skapat denna vackra flaskväska!Den finaste jag sett någonsin!
  Så sitt nu fint i soffan och vila dej och åstadkom flera konstverk.Jag väntar på nästa skapelse.En Ubistylad att ta med på promenader med sonen,kanske.Herregud Maria han är ju italienare Och man!Okey utomjording,men ändå.Rosa och grönt;))).Ja, vad gör han inte för att göra dej glad:)

  Kramar mamma

  SvaraRadera
 2. Så häftigt! Underbar man du har, stolt som en tupp över sin duktiga fru.
  Har saknat dig och läser nu mammas kommentar om att du varit på sjukhus. Hoppas att du är kry nu och att du är beredd på nya virkutmaningar
  kram
  /Lotta

  SvaraRadera