söndag 4 oktober 2009

Bokfodral IGEN - nu med återvinningsmaterial

Ja, jag blir liksom fast i vissa saker och måste göra flera av varje och det här med Bokfodral tycker jag är så kul! Denna variante är lite "pösigare" för att passa även till lite större böcker. Dessutom har jag bara använt återvinningsmaterial. D.v.s. en gammal duk (förlåt mamma, men jag hade nog aldrig använt den och tänk så mycket kul den kan användas till ;)) och en blus. Jag kombinerade tyger, klippte och strök inatt och tyckte det passade bra ihop men nu, i dagsljus, undrar jag om det inte är lite på gränsen...? Ja, ja jag har ju tränat i alla fall ...och det behövs för jag har ingen hjärna. Mamma har lovat hjälpa mig att leta reda på den nu när hon kommer och hälsar på... ehrm...
Inspirationen fann jag hos mairuru

3 kommentarer:

 1. Bokfodral är kul. Jag brukar ha till mina pocketböcker då jag är på resa.....så ingen kan vara nyfiken på VILKEN bok jag läser *fniss* Fint belv det och kul är det att skapa! I helgen har dotra och jag samarbetet om en linneklänning, en till henne och en till lilla barbbarnet. Glömde att fota...ja, ja så kan det gå!
  Kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 2. Kära dotter!
  Trodde du hade fullt upp med att städa och baka och justera ytan tills jag kommer.Men ack nej du syr fina bokomslag och av en duk du fått av MEJ!!!
  Att du törs!
  Älskar dej kära dotter och gläder mig åt din skaparkonst!!!
  Ska bli underbart och träffa er igen.Kramar från mamma som väntar på Hanna som ska komma och säga hejdå!Det är väl underbart snällt av henne.

  SvaraRadera
 3. Det tycker jag later Ok!!!Battre att atervanda sant man inte anvander:-)
  Kul att lasa fasters kommentar.-)Kul att hon kommit ner:-)Ska bli kul att ses i slutet av veckan.-)

  kram Eva

  SvaraRadera