torsdag 22 oktober 2009

Min mamma KAN det här med att visa kärlek

Jaaa, nu har mamma varit här i 2 veckor som har flugit fram som vanligt. Hon däremot har flugit hem och vi sitter nu här utan hennes goa och hemtrevliga sällskap ...
Men så gullig som hon alltid är har hon lämnat spår efter sig.. och inte vilka spår som helst. Kommer ni ihåg hjärtat jag broderade i somras? Ta en titt på kortet nedan vad hon har broderat till mig. Inte ETT men TRE Hjärtan... och det är bara vad jag fotograferat än så länge. Hon har dessutom gjort en alldeles underbar rund låda, vars lock hon klätt med virkade rosor. Plus en jättefin virkpåse som hon dekorerat med, ja just det, ett hjärta till. Allt detta var del av min present inför min 40-årsdag som infaller lite längre fram så hon passade på innan hon for. Så med kåldormar och glass med rårörda skogsbär blev jag firad i förskott ;) Hon är verkligen fantastisk min mamma och jag saknar henne såååå... Tack för allt mamma, tack för att jag får finnas med dig!


1 kommentar:

 1. Tack du mitt alskade barn!
  Som mamma vill man ju dagligen stö rosor och hjärtan framför er för att göra livet lättare för er.Oftast så försöker jag göra det verbalt.Men nu då din 40 årsdag närmar sig så ville jag ge det en mer fysisk mening.Så det blev lite olika uttryck.
  Du gläder mig varje dag med att närvara i mitt liv.Det kan man inte som förälder räkna med.
  Det är lätt att det blir fel i en relation och den kan vara svår att reparera.Det har tack och lov inte hänt mellan er barn och mig utan vi har en för mig underbar relation även som vuxna!
  Tack själv för att du finns och jag är så stolt över att du är en så fin människa.
  Njut nu av dina sista dagar som 39 åring:)))

  Ålskar dej!

  Din Mamma

  SvaraRadera