måndag 26 oktober 2009

Halloween börjar närma sig...buuu...

Mamma Millan har som vanligt massor med roliga ideer för sig och jag blev så inspirerad av hennes sons spökslott i papp att jag genast var tvungen att sätta mig och klippa lite... visst blev vår lampa farligt Halloweenfin...?


10 kommentarer:

 1. Underbart fin!!!Jag tankte ocksa gora slottet och satta i fonster,filippo far vara med och klippa:-)Lite pyssel tillsammans!!!!Ha en bra dag!!!!

  SvaraRadera
 2. Huhu! Så hemskt spännande.....skräms inte för mycket bara....
  Kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 3. Underbart !!
  Enkel !!
  Jätte effektiv.. bra gårt !!

  Ubi.

  SvaraRadera
 4. Åh vad vi hade roligt den där dan innan jag åkte hem.Ubi kom hem från jobbet och jag låg och tyckte synd om mig själv.Plötsligt var det liv i huset.Joele och Ubi började Halloweeninreda!Vips så var det Halloween och jag kom upp ur sängen och Joele blev glad och det skrattades och fnissades,när vi klädde ut oss lite försiktigt med tanke på Joele.Vilket härligt minne.
  Jag som inte riktigt har kommit in i detta firande började förstå varför vissa tycker detta är så roligt.Vem kan säga nej till lite oskyldigt BUS!Inte jag i allafall!
  Så fint med dom svarta siluetterna!Bra jobbat tjejen min.Syns att du snart fyller 40!!!

  Kramar från en mamma som hade buskul

  SvaraRadera
 5. Du har en utmaning hos mig.......

  SvaraRadera
 6. Hallojsan på dig!!!

  hihi:) så kul att jag inspirerade dig..så fint skrivet;))
  er lampa blidd ju kanon fin!! Med svart pappa kan man göra mycket kuligt;))
  Hoppas ni får en ruuuuuuuskig Halloween;)))
  buuuuuuu
  'Millis

  SvaraRadera
 7. Hej älskade Maria !! Ett jättegrattis med rungande Hurra Hurra Hurra för 40-åringen (fast du ser ut som 25) Hoppas att du har haft en härlig dag tillsammans med din underbara familj!! Själv är det fullt flyttstök här - ja, du kan gå in på min blog vid tillfälle - har skrivit några rader. Men återigen : Många många gratulationer till dig idag Maria ! Varma kramar Birgitta

  SvaraRadera
 8. Hej Maria ! Moster här igen "skrattar" Vill bara säga att jag beundrar allt vackert du har gjort - och gör!! Du är så duktig - Nu när vi flyttat ut till huset så kanske jag också har tid att göra lite fina saker som passar där =) Kram moster Birgitta

  SvaraRadera
 9. En får säga:
  -Grattis!
  I bloggvärlden är inget hemligt, inte ens en födelsedag!
  Hoppas dagen var trevlig....med många fina paket och kramar och god mat.....fast det är det väl alltid i matlandet Italien!
  Kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 10. "må vargen krypa" :) tack för att du ville va med i min tävling!

  SvaraRadera