tisdag 13 oktober 2009

Skallror och Rosor

Himla kul att ha mamma här, vi virkar ikapp dag och natt. Det blir inte mycket sagt utan var och en sitter med blicken på varsin virkning och så snart något blir klart vänder vi oss om för att se vad nästa projekt kan bli. Jag har roat mig att göra några skallror som jag tänkt ge bort till de små nykomna i min värld. Jag har just fått mina etiketter "SimsalaBimbo" som är tänkta att sätta på mina hantverk till de små. Det är verkligen HUR kul som helst att sätta på dem, det känns så speciellt. Jag minns när min mamma satte på etiketter till kläder hon sydde till mig med texten "Speciellt gjord till dig av mamma" det var så gulligt! Ja just det, mamma, hon däremot håller på att virka en jättefin kudde fullsmockad med rosor till MITT sovrum hi hi hi hon är för gullig!


2 kommentarer:

 1. Gud vad fint ni virkar pa!!!!!!!Underbart!!!!
  Har sett en sadan kudde gjord av rosor-underbart vacker!!!!!
  ha en bra dag!

  kram Eva

  SvaraRadera
 2. Tjuvkollade din blogg,nu nar du ar i dina kallarforrad och stadar.Joele och jag ska ga till parken nu och sen hoppas vi pa lunch.
  Ja vi virkar och ser pa film faktiskt 2 saker samtidigt och sa fnittrar vi at vara fina alster.Hoppas dina lasare fnittrar at att aa och o saknas.Forstar du????
  Det ar hharligt attt vara har.Kram alskade dotter

  SvaraRadera