fredag 9 oktober 2009

Fläckborttagning - Silverputs


När jag ändå är inne på ämnet fläckbortagning måste jag dela med mig av ännu en bra grej. Dvs hemmagjord silverputs: man tar helt enkelt lite Bikarbonat och pressar en citron i det. Det blir en riktig skummexplosion och vips så är det klart. Doppa i allt erat silver en stund och polera sedan glatt för det funkar jättebra!

2 kommentarer:

  1. Hej älskade Maria ! Idag är det en stor dag i Italien ! Lille Joele fyller år idag och mormor har rest från Sverige till er för att få vara hos er den här fina dagen ! Jag ville bara gratta Joele på hans födelsedag ! Jag förstår att det har varit ett härligt firande !
    En bamsekram till Joele från mig och kramar till dig, Ubi och min bästa vän Kajsa ! Saknar er - men vi ses ju snart ;) (Jag skrev här på bloggen för när jag skickade kort så blev det post delivery fail....ja, ja dessa cyberrymdsaker, "skrattar" jag har nog inte din rätta mailadress, man du kan väl skicka ett mail till mig så får ju jag din) ja, det var en parentes! Men jag önskar er en fortsatt härlig kväll - jag tänker på er !

    SvaraRadera