torsdag 15 oktober 2009

Sydag

Åh så härligt att ha mormor mamma här!!! Jag som inte är direkt bortskämd vad det gäller barnvakt kan medge att det skulle vara GULD värt att ha mamma i närheten. Idag har jag sytt och sytt och sytt, medans mamma tog sig an den lille, jättekul!!!
Det blev en Amningskudde som en vän hade beställt och ett par påsar som jag roade mig att sy på nytt sätt. Jag har alltid krånglat till det så otroligt när jag fodrat påsar men så såg jag mönster till mobilväska hos Evasleva pysslar som gjorde saken lättare. Senare på kvällen blev det givetvis lite virkning ("vickningen" har jag inte tid med) som resulterade i en liten amigurumi som jag kanske visar imorgon. Jag ÄLSKAR att virka!!!

4 kommentarer:

 1. Vad fin amningskudde!!!!!Jag har nyss klivit upp!!!Ska till att gora mig iordning sedan vacka filippo.Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar amningskudde! Det kan va nå´t till min kompis som snart ska få sitt första barn. Ha det!

  SvaraRadera
 3. Passa på att njuta av barnpassningen. Mormor njuter också...så det är omsesidigt!
  Hur länge får du ha mamma/mormor hos dig? Har ni fortfarande "sommarvarmt"?
  kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 4. Håller med dig helt och hållet. En av de allra största fördelarna med landet Italien är dess syn på mat och ätande. Slow Food var väl ett koncept som hade sin upprinnelse just i Italien. Jag äter gärna...men det där med att laga maten....är inte riktigt min grej....lite synd är det ju onekligen..eftersom jag gärna äter, menar jag.
  Kram och skicka en krya-på-dig-hälsning till mamma!
  /Lotta

  SvaraRadera